註冊 微博

[討論] 有咩漫畫推介

有咩漫畫推介 E-mail 此主題給朋友

最近想睇的都睇哂啦...唔知咁多位CHING有咩推介呢...
希望長小小的

TOP HOME

我睇的只有做完無幾耐的 Air Gear

TOP HOME

救世之茧  ( 戰鬥X魔神X蘿莉X育成X末日X世界  類漫畫  )

請進 "IQ區"、"推理區" 支持! ^^

"這次我之所以會認真玩
是因為我這次是玩認真的"

若想找棋友下棋,可以 ADD 我!
I am 棋王!  ^^

TOP HOME

引用:
原帖由 giantboy 於 2013-5-1 05:54 PM 發表
最近想睇的都睇哂啦...唔知咁多位CHING有咩推介呢...
希望長小小的
Eureka 7 (第一季)

TOP HOME

回覆 4# xijv 的帖子

出包王女~
親吻姐姐~
少女死神還我H之魂~
備定紙巾~

熱門搜尋: 打印機 製作 網頁 linux barcode scanner

TOP HOME

引用:
原帖由 xijv 於 2013-5-2 04:59 PM 發表

Eureka 7 (第一季)
呢個我係布卡搵唔到

TOP HOME

引用:
原帖由 cwy22795 於 2013-5-1 10:00 PM 發表
我睇的只有做完無幾耐的 Air Gear
好感動架???

熱門搜尋: 打印機 製作 網頁 linux barcode scanner

TOP HOME

引用:
原帖由 棋王 於 2013-5-2 04:49 PM 發表
救世之茧  ( 戰鬥X魔神X蘿莉X育成X末日X世界  類漫畫  )
仲出緊,,,,><唔多想又等啦...我覺得等OP已經好夠

TOP HOME

引用:
原帖由 giantboy 於 2013-5-2 10:18 PM 發表

好感動架???
精彩, 有愛情, 戰鬥,
有出動畫第一季, 之後因為無再造, 跟住轉睇漫畫
跟住動畫果邊就挑左幾集突別精彩的 出左幾集OAD, 精彩到暈
令人沸騰, 睇到中路會上癮

http://www.youtube.com/watch?v=4IjjRrziIs4
OAD 1 - 2:45 開始精彩部份

TOP HOME

回覆 9# cwy22795 的帖子

話說 知唔知佢第4個OAD幾時出

漫畫就已經完左(爛爛地咁)

TOP HOME

回覆 6# giantboy 的帖子

sorry, 我睇錯咗,以為你搵動畫

熱門搜尋: 手機 video conference

TOP HOME

引用:
原帖由 xijv 於 2013-5-3 09:50 AM 發表
sorry, 我睇錯咗,以為你搵動畫
唔緊要...重點係有無推介先

熱門搜尋: english book

TOP HOME

唔緊要...重點係有無推介先

TOP HOME

想要咩類型我都可以推介一下
聖哥傳
喪女
水神的新娘
暗殺教室
四葉妹妹
牙之旅商人
少年同盟
最後微重口推介=.=很爆笑的
主將!地院家若美

熱門搜尋: 台灣 代購 japan bid

TOP HOME

引用:
原帖由 Mr_Jap 於 2013-5-3 03:59 AM 發表
話說 知唔知佢第4個OAD幾時出

漫畫就已經完左(爛爛地咁)
10年11月  >11年3月>11年6月

睇個時間 , 12年無出到, 13年都過左就黎一半
我覺得唔會再出

而且 睇過資料  OAD係漫畫單行本限定版送的

所以OAD4我就覺得無咩可能出

TOP HOME

伸延閱讀
 16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。