註冊 微博

魔界戰記D2「報價區」

魔界戰記D2「報價區」 E-mail 此主題給朋友

行貨賣$458
Trophy List: (有少少劇透)
http://exophase.com/game/%E3%83%87%E3%82%A3%E3%82%B9%E3%82%AC%E3%82%A4%E3%82%A2-d2-ps3/trophies/

今集似乎冇後日談?

熱門搜尋: online shopping catalogue 媽咪 會
PSN/Steam ID: Maxdik
※以上內容, 純粹本人個人意見, 與Uwants立場無關

TOP HOME

引用:
原帖由 maxdik 於 2013-3-17 10:31 AM 發表
見海賊無雙2偷跑咗就開定先
希望依隻都有偷跑啦
行貨應該就賣$388

我4代至今重未開到修羅之國...

今日買海賊無雙2嘅順便幫幫手睇睇有冇
今期Game書講藍店訂價通版係$458,而初回限定係$788
3DS friend code:2535-3593-3513
有連線:Mario Kart7,Biohazard Revelations,Mercenaries 3D,
牧場物語~起源大地,火炎之紋章覺醒,BDFF,動物之森,Fantasy Life,路易鬼屋,MH4

PS3,PSV:
Psn:smallman7

TOP HOME

引用:
原帖由 ray80990 於 2013-3-17 10:50 AM 發表

今期Game書講藍店訂價通版係$458,而初回限定係$788
$458 係咪日版水貨價嚟㗎

TOP HOME

引用:
原帖由 maxdik 於 2013-3-17 11:04 AM 發表

$458 係咪日版水貨價嚟㗎
唔係!寫明係亞洲版!

熱門搜尋: china airlines
3DS friend code:2535-3593-3513
有連線:Mario Kart7,Biohazard Revelations,Mercenaries 3D,
牧場物語~起源大地,火炎之紋章覺醒,BDFF,動物之森,Fantasy Life,路易鬼屋,MH4

PS3,PSV:

TOP HOME

引用:
原帖由 ray80990 於 2013-3-17 11:22 AM 發表

唔係!寫明係亞洲版!
希望係你本game書搞錯啦...

TOP HOME

引用:
原帖由 maxdik 於 2013-3-17 12:54 PM 發表

希望係你本game書搞錯啦...
哈哈!希望啦~~~~
$458呢個價都真係幾趕客ga!

熱門搜尋: 紙箱 consultant 會計師

PS3,PSV:

TOP HOME

引用:
原帖由 ray80990 於 2013-3-17 12:57 PM 發表

哈哈!希望啦~~~~
$458呢個價都真係幾趕客ga!
but u can play for a long long time wor

熱門搜尋: bar code 餐飲 系統 accounting
咪撚插..吾仲意咪撚嘈(不喜勿插)
瓦努阿圖, 我想住既地方
我思想係小童, 雖然我中五....死八婆....
by 李耀樺

TOP HOME

引用:
原帖由 ray80990 於 2013/3/17 10:50 AM 發表 今期Game書講藍店訂價通版係$458,而初回限定係$788
限定多左啲咩野

TOP HOME

其實隻game多左啲咩呢?
每集都係變下個故仔,換下幾個主角就算,怪又唔見佢多十幾廿隻出泥,
真係玩左三集(1同2係psp,3係psv)
都唔多想玩四了
今集都係睇定啲先

熱門搜尋: china airlines air ticket 酒店 住宿 rocks hotel macau

TOP HOME

引用:
原帖由 ericfiona 於 2013-3-17 04:06 PM 發表
but u can play for a long long time wor
咁又係, 集集玩足幾年

熱門搜尋: china airlines air ticket 酒店 住宿 rocks hotel macau 簽證

TOP HOME

引用:
原帖由 我愛江若琳 於 2013-3-17 11:24 PM 發表
限定多左啲咩野

「《魔界戰記 D2》遊戲軟體」一套。
「《魔界戰記 D2》艾特娜 & 芙瓏 Q 版人偶模型」一組。
「《魔界戰記 D2》精裝設定資料集」一本。
「《魔界戰記 D2》原創音樂 CD」一組。(一組共 2 片)
資料與圖片轉自巴哈

PS3,PSV:

TOP HOME

我玩緊海賊無雙2,所以唔急買

TOP HOME

引用:
原帖由 ray80990 於 2013/3/18 12:23 AM 發表 8721946「《魔界戰記 D2》遊戲軟體」一套。「《魔界戰記 D2》艾特娜 & 芙瓏 Q 版人偶模型」一組。「《魔界戰記 D2》精裝設定資料集」一本。「《魔界戰記 D2》原創音樂 CD」一組。(一組共 2 片)資料與 ...
哦,咁等下先啦

TOP HOME

有冇人知今日有冇貨?

熱門搜尋: 假髮

TOP HOME

今日出信和所以無貨~夜晚就唔知啦

話說風花醬和死亡子以dlc出沒3月20日至4月20日前無料配信,4月25日再配信成為300日圓
死亡子可以騎~~~~

http://i1010.photobucket.com/albums/af227/yan7712094387/13_zpse6198da3.gif

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。