註冊 微博

[討論] "藤虎"能力推想

引用:
原帖由 deanfish93 於 2013-2-28 01:09 AM 發表
有可能系克比,升大將後獲'藤虎'呢個別名.
大將唔一定要食果實既,卡普都有能力做大將啦
克比唔係大將
冇記錯係大佐 OR 准將

熱門搜尋: 健身 器材 泰拳 潛水

TOP HOME

植物果實係咪即係好似隔離初代火影咁樣

TOP HOME

屁?

TOP HOME

其實會吾會 會打破大將=自然系呢個傳統
畢竟仲有超人系同動物系都好多好強
動物系都仲有好多仲有世界公認識飛 幻獸種 古代種

接下黎既本部
會吾會都係有三個人
三人能力分別係 自然(赤犬)  動物 超人?

熱門搜尋: london

TOP HOME

本部大將*

熱門搜尋: english book

TOP HOME

諗起聖鬥士天平座

熱門搜尋: art jamming

TOP HOME

綿花糖果實

TOP HOME

引用:
原帖由 happyho1223 於 2013-2-28 02:17 AM 發表
唔係傳統黎-.-

TOP HOME

Z夠無果實能力啦 一樣做過大將
仲有就係派藤虎去果個係咩料先
點解D人會唸到藤虎係大將?
大將會咁容易比人指得郁咩

TOP HOME

引用:
原帖由 happyho1223 於 28/2/2013 04:17 AM 發表
畢竟仲有超人系同動物系都好多好強
動物系都仲有好多仲有世界公認識飛 幻獸種 古代種

接下黎既本部
會吾會都係有三個人
三人能力分別係 自然(赤犬)  動物 超人?

http ...
戰國做過大將,Z都做過大將,佢地都唔係自然系!!

熱門搜尋: english book
1.【版內彙總】ONE PIECE 科普及資源集中導航帖
2.【情報相關】完全分析情報真偽及綜合帖
3.【第千卷相關】Zetto的一生(CHRONICLE OF Z)

這個年頭在網上看免費漫畫連日文都唔識,圖源都唔識自己搵。
漢化版係邊度睇都要問人,真係會比人笑GA XD。

TOP HOME

引用:
原帖由 FOX!!! 於 2013-2-28 10:52 AM 發表
係唔係大將而家大家都係估下姐...
不過而家係元帥叫佢去...就算係大將都要去

TOP HOME

係斬z手既新7武海吧,剛好講完7武海的話題

TOP HOME

引用:
原帖由 deanfish93 於 2013-2-28 01:09 AM 發表 有可能系克比,升大將後獲'藤虎'呢個別名.大將唔一定要食果實既,卡普都有能力做大將啦
克比出2左年後架啦,,,

TOP HOME

引用:
原帖由 FOX!!! 於 2013-2-28 10:52 AM 發表 Z夠無果實能力啦 一樣做過大將仲有就係派藤虎去果個係咩料先 點解D人會唸到藤虎係大將? 大將會咁容易比人指得郁咩
派佢個個咩料?
盃元帥呀師兄

TOP HOME

引用:
原帖由 FOX!!! 於 2013-2-28 10:52 AM 發表
=.=派佢去個咪赤犬囉....元帥黎啦

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。