註冊 微博

[其他] 《神魔之塔》正式登陸Google Play和iTunes Store

放水神係頭,幾個鐘就成廿幾三十人加

熱門搜尋: 升降台 剷 車 塑膠 文件夾

附件

2013-1-31 12:21 PM

UAWP_h仔
常掛劉備, ID357232393,  經常沒好友位

TOP HOME

引用:
原帖由 edmond1115 於 2013-1-31 11:58 AM 發表

已加,please accept,點解個個都水神開局,得我一個暗神
我都唔想,刷咗幾次,出第一次神將就係佢

ID:426700561 UAWP_林公子
神將欠郭嘉就齊,招2.5友軍好友。

TOP HOME

引用:
原帖由 ecwlam 於 2013-1-31 12:30 PM 發表

我都唔想,刷咗幾次,出第一次神將就係佢

me too...跟住我諗儲返D寶石...等D隊伍空間多D才再抽

UAWP_h仔

TOP HOME

引用:
原帖由 h仔 於 2013-1-31 12:34 PM 發表

me too...跟住我諗儲返D寶石...等D隊伍空間多D才再抽
有寶石都要留返來開倉,
掉卡率幾高

TOP HOME

師兄們知唔知呢隻邊度打?

附件

2013-1-31 12:52 PM

TOP HOME

引用:
原帖由 edmond1115 於 2013-1-31 11:58 AM 發表

已加,please accept,點解個個都水神開局,得我一個暗神
我係唔想刷咋....我覺得最好開局係 暗屬2倍攻 洛基

TOP HOME

引用:
原帖由 edmond1115 於 2013-1-31 12:16 PM 發表

我 lvl 低,打三姊妹用左半個鐘
我開頭都打左好耐= =打唔入...

唔知初級3姊妹跌唔跌呢....暫時打左十幾場都無跌...

去打中級......小怪都好似扣千幾.....想搵隻水半減朋友t_t

熱門搜尋: 回收 私家 偵探 社

TOP HOME

引用:
原帖由 無無 於 2013-1-31 12:52 PM 發表
師兄們知唔知呢隻邊度打?

第2階段水屬關隨機出

TOP HOME

引用:
原帖由 sumsumsun 於 2013-1-31 01:00 PM 發表

我係唔想刷咋....我覺得最好開局係 暗屬2倍攻 洛基
水神個技能有咩用
UAWP_h仔

TOP HOME

暫時用左5粒石抽左一次....

其他諗住用黎開位...

一抽...中左光主...

之後竟然係友情抽再中多隻光主....

btw..我覺得佢友情抽都幾高機率中好野

熱門搜尋: 兒童 興趣 班 logistic 興趣 班 日文 五十 音

TOP HOME

引用:
原帖由 h仔 於 2013-1-31 01:02 PM 發表

水神個技能有咩用
主動技係持續加攻....暫時唔係好見功效....

所以我覺得2倍神果招變強化石應該會好用d...

熱門搜尋: jacket 時裝 設計 cat 鞋 班 衫

TOP HOME

玩左兩日, 希望大家可以ADD我~~ 用光屬, 每回合補HP做主~~

熱門搜尋: jacket 時裝 設計 cat 鞋 班 衫 電話 繩

附件

2013-1-31 01:08 PM

逆轉三國 ID: 266 756 654 (Keith818)

TOP HOME

卡關,唔夠血擋boss一下,無根性友

附件

2013-1-31 01:09 PM

TOP HOME

引用:
原帖由 keith818 於 2013-1-31 01:08 PM 發表
玩左兩日, 希望大家可以ADD我~~ 用光屬, 每回合補HP做主~~
你已經full左好友xd...玩野~~

熱門搜尋: 基金 card 保險 investment

TOP HOME

引用:
原帖由 Alice_school 於 2013-1-31 01:09 PM 發表
卡關,唔阿血擋boss一下,無根性友
力姑,今日特別關出呢粒蛋...係真龍之蛋

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。