註冊 微博

[球隊/球員討論] 其實迪布恩返唔返嚟?

其實迪布恩返唔返嚟? E-mail 此主題給朋友

冬季收購嘅時候就話會借返去半季。按道理,今個夏天應該就會回歸,但係,似乎家陣聲氣系會繼續留系比利時。
大家有無哩方面嘅消息?
同埋大家覺得迪布恩和馬體會嘅龍,今季收唔收翻來好?盧卡古借唔借出去好?

熱門搜尋: petpetpet 寵物 用品 速遞 寵物 用品 速遞
推崇曼聯的“領隊至高無上”管理手法,鍾情阿仙奴雲加式的“戀童癖”球員哲學,喜愛巴塞的華麗技術足球,但我卻偏偏固執地成為車路士死忠,而且一生不變!

TOP HOME

我覺得要睇留吾留馬路達同史杜歷治...

熱門搜尋: 駕駛 學院

TOP HOME

佢有無入選國家隊????上場對英格蘭好似無佢

**07-08年度uwants車區估波第三名
**08-09年度uwants車區估波第三名

2012-2013 車路士大軍 :

後場:     施治, 希拉利奧, 端布爾, 泰利, 大衞雷斯, 卡希爾, 艾殊利高爾, 貝查恩特, 艾斯派古達, 保羅費拉拿, 伊雲奴域,
中場:     米基爾, 羅美奧, 拉美利斯, 奧斯卡, 林伯特,
中前場:  馬高馬連, 馬達, 夏薩特, 摩西斯, 丹巴巴亞, 費蘭度托利斯

雲尼亞里>摩連奴>格蘭>大菲>希汀克>安察洛堤>保亞斯>迪馬堤奧>賓尼迪斯>摩連奴

TOP HOME

迪布恩被視為一廉價辦的Hazard.  在Genk表現也只是中規中矩.
真身Hazard巳買到了.  佢前途都是外借.  除非有石破天驚突破, 我估計佢都幾難在車仔正選上陣

熱門搜尋: 中港 貨運 搬屋 公司

TOP HOME

引用:
原帖由 ttboy-max 於 2012-6-5 03:29 PM 發表

冇. 他只做了大國腳兩次

TOP HOME

引用:
原帖由 ttboy-max 於 2012-6-5 03:29 PM 發表

比利時無入歐國盃

入選都無機會大顯身手

TOP HOME

居度(馬體會嘅龍)一定要借出去gar la...佢咁好, 無理由留係度做後備.....

迪布恩同馬連我無留意, 但佢地會唔會好過馬達先...?
如果馬路達賣唔出就會留係車仔打後備, 咁兩個新人反而借去其他英超球隊試一年反而重好...如果賣左馬路達, 咁就可以留一個...

但我反而唔想將盧卡古借出去, 雖然候克可以打前鋒, 但候克好似打右邊重好...如果借左盧卡古出去, 咁前鋒就得T9, 萬一佢受傷就得返S23打正箭頭...

而且盧卡古ge 打法同佢兩個都好唔同...留返係度可以做多D 戰術變化...

不過前提係主帥要做好多輪換, 如果場場都只用15-16 個, 好多新人遲早都會走...

熱門搜尋: 中港 貨運 搬屋 公司 滅火筒

TOP HOME

引用:
原帖由 franki86 於 2012-6-5 03:37 PM 發表
居度(馬體會嘅龍)一定要借出去gar la...佢咁好, 無理由留係度做後備.....

迪布恩同馬連我無留意, 但佢地會唔會好過馬達先...?
如果馬路達賣唔出就會留係車仔打後備, 咁兩個新人反而借去其他英超球隊試一年 ...
盧卡古反而我支持借出去..特別係借比英超..
上年季中,記得愛華頓同史篤城都想借..

TOP HOME

TOP HOME

TOP HOME

引用:
原帖由 cheshi 於 2012-6-5 04:19 PM 發表

居度我好有信心佢唔會返黎
佢黎早左6-7年...施治仲有排打

熱門搜尋: 中港 貨運 搬屋 公司 滅火筒 ups

TOP HOME

引用:
原帖由 kin_yeah 於 2012-6-5 04:42 PM 發表

佢黎早左6-7年...施治仲有排打
只要有實力, 機會永遠係度.  曼城如果不是Givens受傷,  Joe Hart 又點會成為英國腳鋼門

TOP HOME

車仔變左半隊比利時了
迪布恩,盧卡古,Hazard,古圖!!!

TOP HOME

TOP HOME

個人很睇好佢。

熱門搜尋: 中港 貨運 搬屋 公司 滅火筒

TOP HOME

伸延閱讀
 20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。