註冊 微博

[IOS]日本遊戲 Puzzle&Dragons

引用:
原帖由 kevincw 於 2012-5-1 05:12 AM 發表

想問一下點樣係ITUNE將個日本AC轉黎HK orz....我用日本個ac登入會自動彈番去日本個到==之後係日本ac到入visa 卡佢話張卡唔for 日本==
可唔可以教教我啊...ORZ...我真係好想買到魔法石去轉啊orz..
首先iTunes 登入日本ac(在重申一點,這ac要下載過隻game)
之後揀檢視脹號(左上角一排有得揀)
入去之後就有得轉架啦。(轉左hk後,除非你有日本卡,如果唔係就轉唔返日本)

Ps:第日update的站話又要申請多個日本ac

熱門搜尋: travel package cheap flight ticket 馬爾代夫
寵物小精靈x
FaiZero
1392-5363-7343-
飛行系
做個好朋友~~一齊儲圖鑑~歡迎任何寵

TOP HOME

引用:
原帖由 mondiyahoo 於 2012-5-1 10:06 AM 發表
終於升左隻冰龍

想問你地打炎龍係咪打上級嫁?
我咁夠唔夠打?加多個朋友用火劍。

咁你不如冰龍做隊長 直接搵個火神做隊友
-50%火傷 又可以水攻加成

TOP HOME

引用:
原帖由 ppuk 於 2012-5-1 10:40 發表

咁你不如冰龍做隊長 直接搵個火神做隊友
-50%火傷 又可以水攻加成
try try sin =]] thx

TOP HOME

回覆 2408# ILOVEJAY 的帖子

係呀如果買魔法石就用GIFT CARD啦~方便好多架!!
http://www.youtube.com/watch?v=M0_pwTPnz_8

十分愛 插曲~~~~比D意見我啦.<

TOP HOME

引用:
原帖由 mondiyahoo 於 2012-5-1 10:06 AM 發表
終於升左隻冰龍

想問你地打炎龍係咪打上級嫁?
我咁夠唔夠打?加多個朋友用火劍。

都係等遲d 2 倍先打吧..
而家冰塊龍太低lv, 水系攻擊力都唔太夠
冰塊龍最好升到40 左右 如果唔係打成個鐘....

另外建議去
  メルクリア海底洞窟
   魔性の歌声
刷水奶番黎 (即係boss 蛋) 然後合爆個skill, 對你保命好有用

TOP HOME

其實我想問 基本既水 Team 同 火 Team 最好有邊幾隻 ? (唔計神同傳說龍)

TOP HOME

因為我朋友主要得 水主 暗劍 木奶 須佐之男(no.136) 同 白色龍仔(no.31)
佢問我可以玩咩屬 我都唔唔知點教佢 - -" 佢咩都有咁好似 ... 光又有暗又有木又有 - -"

可以俾D建議嗎???

熱門搜尋: 膠水

TOP HOME

我請問暗劍技能..依家係咪一定要用番暗劍泥升
同魔王 係唔係會出 吸血鬼><我打到3隻彩石都未見過一隻 吸血

TOP HOME

引用:
原帖由 ho202020 於 2012-5-1 02:49 PM 發表
我請問暗劍技能..依家係咪一定要用番暗劍泥升
同魔王 係唔係會出 吸血鬼>
依加黎睇~暗劍的確要用返暗劍先升到技~
魔王城會出吸血鬼~但極難出~打到彩鬼都唔錯呀~
依加好多人都為彩鬼搏命緊
寵物小精靈x
FaiZero
飛行系

TOP HOME

引用:
原帖由 音樂仔 於 2012-5-1 01:34 PM 發表
係呀如果買魔法石就用GIFT CARD啦~方便好多架!!
我換左HK之後想去番AC個到入信用卡佢又會自動同我彈番去日本到orz....
可唔可以教下我點用GIFT CARD啊ORZ.....
我E家打到去巨人塔最後一關==比隻泰坦一下秒左==佢D攻擊力仲多過我D血.....
就算有隻回復既光神都唔夠打==....我通常用水魔劍同一開始隻水系+2隻火同1隻暗有時會2隻暗...
我知用暗系會比較好,但係打唔到肥料比佢地升==我E家有隻血惡魔既進化同吸血鬼仔
可唔可以教教我用咩方法可以有多D肥料啊?==...
我上網睇有人係養D寶石獸令佢進化之後再養,我都試過會有唔錯既經驗

TOP HOME

我將日本個AC轉做去香港啦!
但係...我明明係GAME CENTER 到登入左日本個AC==
但係入番GAME買魔法石個陣又會變番香港個AC==
點解會咁既==係唔係要重開部機先得架?==
我怕重開部機會冇左D記錄==...

TOP HOME

所以我轉左草team. 4隻30lv大花龍。
加隻女帝嚇9佢。慢打儲技。攪掂第一關。無奈第一個草2倍攻朋友。

求各草主師兄加我。助我成大業。

細佬ID 係154,045,203
Thz.
引用:
原帖由 Samson007 於 2012-4-30 09:53 PM 發表
剛用火4 倍打新那個水關....
打得好保守, 反正回得切血
不過個boss 真係好惡頂
用哂轉珠skill, 開埋石巨, 火奶威嚇,燒左7~8 round 先搞掂一隻

下關都唔知打唔打好....
冰兔仔2 round 打6708, 仲痛過邪 ...

TOP HOME

終於買到魔法石==....
但第一次比我抽到既係水魔劍==....
水魔劍佢第一次免費抽個陣已經有1隻=_=.....
咁我E家仲應唔應該抽好==.....
岩岩抽左第2隻...有白龍...想問下各位師兄如果我仲有20個魔法石咁仲抽唔抽好
定等下次既6星2倍?今次係4星2倍

TOP HOME

而家抽蛋event唔多吸引,我覺得留番好d

熱門搜尋: emotion

TOP HOME

引用:
原帖由 kevincw 於 2012-5-1 05:48 PM 發表
終於買到魔法石==....
但第一次比我抽到既係水魔劍==....
水魔劍佢第一次免費抽個陣已經有1隻=_=.....
咁我E家仲應唔應該抽好==.....
岩岩抽左第2隻...有白龍...想問下各位師兄如果我仲有20個魔法石咁仲抽唔抽好 ...
恭喜哂買到石=]
不如你整張圖睇有什麼寵~
再慢慢研究下都唔遲~

我覺得唔好抽住~4星寵好多時打都會有~唔使急在一時

熱門搜尋: recruit
寵物小精靈x
FaiZero
飛行系

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。