註冊 微博

[攻略] 《無雙 OROCHI 2》集中討論基地(2#獎杯列表、3#全攻略)

引用:
原帖由 wilson818 於 2012-2-21 11:16 PM 發表
各位師兄,想請問我用緊大喬,配合什麼人物or屬性容易取得'天舞'???
大喬已經是超強勁角色,再加蒐集10,配:吸生、吸活、冰、風、斬、極擊,(剩一個隨意)

到8星以上關卡修羅/難,就可以刷天舞了,

但其實很多角色用了天舞反而會減低角色的威力,因為用天舞就不能用吸生吸活,又綁死無双跟ta技,還有閃型的影技

除了牛鬼和五佑衛門外,差不多所有角色都沒有裝上天舞的價值

熱門搜尋: 派 傳單 私家 偵探 收費 consultant 包裝 盒 crm

TOP HOME

回覆 1561# kevin987654 的帖子

Thanks! 師兄

TOP HOME

引用:
原帖由 mankit! 於 2012-2-21 04:10 PM 發表
貞德/王異/徐晃/孟獲/長政/佐佐木小次郎 帶其中1個係身 之後用返你夠打3章燓城(難) 用邊隻都得 打夠1500人就有
貞德,王異我都唔記得邊關攞  你冇徐晃咩?帶隻徐晃都係一樣姐 應該攞左啦?
攞倒啦...唔該c hing
引用:
原帖由 lee1127 於 2012-2-21 04:40 PM 發表

王異︰CHAPTER 4 - 長篠擊退戰 (支線)
徐晃︰CHAPTER 1 - 洞口之戰 (主線)
貞德︰CHAPTER 2 - 定軍山之戰 (主線)
乜野係支,主線??

TOP HOME

回覆1563 #的帖子

引用:
原帖由 DayDreaming 於 2012-2-22 07:56 PM 發表 攞倒啦...唔該c hing乜野係支,主線??
支線係圓形果d,主線係正方形

PSN : Sasori_Luke
SHINee~B.A.P~B1A4

TOP HOME

小弟覺得打武器最好打"雒城解放戦 ", 沿住地圖上方那條路打, 最快5分鐘前完場!(攞埋獎盃)
好運的話有5-6件武器!! 吸石也幾方便!!

TOP HOME

貴重品‘夜叉面具’拿了幾次都拿不到,請ching門指教

熱門搜尋: 鋼琴 調音 琴行 結他

TOP HOME

引用:
原帖由 lee1127 於 2012-2-22 08:04 PM 發表
支線係圓形果d,主線係正方形

okay... thx c hing

TOP HOME

引用:
原帖由 soon1113 於 2012-2-23 08:00 PM 發表
貴重品‘夜叉面具’拿了幾次都拿不到,請ching門指教
果關兵真係少左一d
我就係照常一路打(要全清)
打到差唔多追到妲己時
卑x乎會再次出現
先無視佢去附近據點等卒殺
殺夠,扲左item先ko卑x乎再同妲己完場吧

TOP HOME

我想請問有冇攻畋呀''各位巴打''
因為我有好多關卡打唔到' THX

熱門搜尋: 派 傳單 私家 偵探 收費 consultant

TOP HOME

請問潼関の戦い・改変後點樣打先可以開到呀>< 請你地教教我丫'PLZ

TOP HOME

其實我只係想問
我睇過攻略
明明潼関の戦い係本身有ge關
但係我打極都係冇
有冇大哥可以教教我

熱門搜尋: fortune 襟章

TOP HOME

雷屬性既武器
有時會令到自己斷combo

各位師兄有無咩解決既方法?

TOP HOME

引用:
原帖由 SIUKUEN 於 2012-2-25 03:00 PM 發表
雷屬性既武器
有時會令到自己斷combo

各位師兄有無咩解決既方法?
武器上面加屬性 連鎖 ,
可以減慢斷COMBO既時間。

TOP HOME

成功取得白金杯~^^
超幸苦的說~
用左107個鐘頭,可以專心升人lu~

附件

2012-2-26 02:00 AM

TOP HOME

請問旋律の虜這個獎杯,要怎樣才有所有音樂呢?是否所有音樂要完全聽一次才能解獎杯?thx

PSN:Ahhh567(HK)
GUNDAM戰記(傭兵)(量產就是美!!!)
DRAGONS DOGMA  超性感PAWN
BATTLEFIELD3 (砲灰突擊兵...)
PSN:Ahhh1234(JP)
真三國無双NEXT
PC
ファンタシースターオンライン2

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。