註冊 微博

[車款討論] Toyota Wish 吹水區 (2nd)

引用:
原帖由 bb670901 於 2011-12-18 07:57 PM 發表

要睇邊個系列及配件、最平也要十幾萬\245

wah so expensiv

TOP HOME

一萬幾千過眼雲煙^_^

TOP HOME

TOP HOME

有冇兄弟知道2.0盞大燈射程點較高低?

TOP HOME

各位師兄~~我想問下17寸有咩輪胎好介紹呀???你地用緊咩型號呀?? THANK YOU

TOP HOME

引用:
原帖由 bb670901 於 2011-12-18 07:57 PM 發表

要睇邊個系列及配件、最平也要十幾萬¥

其實10零廿萬既車, 用差不多等同車價既$改裝, 會吾會妹仔大過主人婆.有點兒過分呢.

熱門搜尋: logistic

TOP HOME

引用:
原帖由 tubediyer 於 2011-12-21 11:30 PM 發表

其實10零廿萬既車, 用差不多等同車價既$改裝, 會吾會妹仔大過主人婆.有點兒過分呢.
慳就係人都想、不過原裝車好悶、操控又唔係咁好、焗跌錢改

熱門搜尋: 體重 瘦 腿 大 眼 con botox 肉毒 桿菌 注射

TOP HOME

引用:
原帖由 TDHKL 於 2011-12-22 12:33 AM 發表

慳就係人都想、不過原裝車好悶、操控又唔係咁好、焗跌錢改
Brother,

我都同意, 合理改裝都無問題, 但是差不多等同車價好似有點兒過火, 不如留多小小$買架高d性能二手會吾會係另一選擇.
可能我只係個用家, 要求低, 所以睇到都櫈你哋肉.

TOP HOME

引用:
原帖由 tubediyer 於 2011-12-22 12:43 AM 發表

Brother,

我都同意, 合理改裝都無問題, 但是差不多等同車價好似有點兒過火, 不如留多小小$買架高d性能二手會吾會係另一選擇.
可能我只係個用家, 要求低, 所以睇到都櫈你哋肉赤.
等同車價又的確過左火d既、我套音響幾萬、舊車搬過黎唔計、唔計維修同胎、淨係改裝既錢唔過3萬5、唔算妹仔大過主人婆
去買高d性能又係要改、d料仲貴、買原廠唔駛改、要去到好高級又係一條數

TOP HOME

引用:
原帖由 tubediyer 於 2011-12-21 11:30 PM 發表

我既理解應該係yen日元, 唔係rmb人仔。可能符號差不多

熱門搜尋: 太陽燈 led tv 咖啡 機 冷氣 filter

TOP HOME

引用:
原帖由 mrsman 於 2011-12-22 02:25 AM 發表

thx man sir, 小弟誤會了.

TOP HOME

引用:

its in yen ah!

熱門搜尋: 台灣 代購 japan bid

TOP HOME

回覆 611# 的帖子

請問油燈着左可以行多幾多到?

TOP HOME

引用:
原帖由 rayhohoray 於 2011-12-22 12:18 PM 發表
請問油燈着左可以行多幾多到?

最高記錄是60公里

TOP HOME

引用:
原帖由 mrsman 於 2011-12-22 02:25 AM 發表

Mensir 真是厚道!留返啖氣暖肚!

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。