註冊 微博

[謎底已解開]小野惠令奈離開AKB既原因

[謎底已解開]小野惠令奈離開AKB既原因 E-mail 此主題給朋友

好明顯一定唔係唔受歡迎

亦唔係因為係團內同人相處有問題

更加唔係去外國讀書或者病

但宜家佢有無托拍我就唔知喇............

如無意外,肯定係佢自從拍咗電影三角之後,開始發覺自己係出面真係有價有市,再加上AKB就算最搵錢既成員,年薪方面同好多單獨出名既女優同埋歌星真係差好多倍,就好似前田敦子咁,上年搵極都只係接近二百萬港幣一年,同果d上戶彩,新垣結衣,佐佐木希等差最少五至六倍,重要辛苦過佢地又要返劇場表演,所以小野見自己大把青春又有一定既實力,倒不如同AKB和平分手,靜一兩年順便修讀吓演技,等過一段時間再出擊,好過係AKB度捱

老老賓賓,由頭到尾我都唔覺得佢會差過渡辺麻友同埋多田愛佳,而且TEAM K既表演一向難度比較高,佢真係一個既有實力又可以賣萌既超班馬,係衰在矮咗少少,睇返好多AKB既表演,佢絕對係相當穩定既一員,不過佢走既時侯元康都有黎捧場,如無意外佢同AKB集團既關係應該保持得唔錯,如果現在既事務所許可既話,係下年AX100見到佢以嘉賓名義來參與演出既機會依然係有,尤其是係頭兩日

稱號:征天のFly皇 屬性:炎上/霹雷 Lv:83

人生就是一場足球賽 足球就是人生
只有耐心追趕的狗才有食物吃
輸了比賽並不是世界末日
選手的成績與他的志願是成正比的
比起窩囊的贏 寧願華麗的輸
我不後悔那天的選擇 因為我全力以赴過

一個真正既革命家 係受大愛所感召

當你遇到不義既事而感覺到顫抖 你就會成為我地既同志

華山聖母大顯威靈!!!!!!!!!!!!!!!!!!小必必革命成功囉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOP HOME

過去已成過去
我宜家只係注重希望佢未來有好好既發展

熱門搜尋: 時裝 班 衫

TOP HOME

引用:
原帖由 sikanwan 於 2011-10-30 11:27 PM 發表
過去已成過去
我宜家只係注重希望佢未來有好好既發展
同感!!

神單推 : 平嶋夏海

TOP HOME

我希望佢既事務所會俾佢同AKB有多d互動,始終我覺得以佢既身高好難大紅,但有劇拍同有show做應該唔難,而且佢既收入應該會比起以前係AKB高好多

熱門搜尋: 酒窖 謝師宴
稱號:征天のFly皇 屬性:炎上/霹雷 Lv:83

人生就是一場足球賽 足球就是人生
只有耐心追趕的狗才有食物吃
輸了比賽並不是世界末日
選手的成績與他的志願是成正比的
比起窩囊的贏 寧願華麗的輸
我不後悔那天的選擇 因為我全力以赴過

一個真正既革命家 係受大愛所感召

當你遇到不義既事而感覺到顫抖 你就會成為我地既同志

華山聖母大顯威靈!!!!!!!!!!!!!!!!!!小必必革命成功囉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOP HOME

引用:
原帖由 oh~my~gag 於 2011-10-31 12:15 AM 發表
我希望佢既事務所會俾佢同AKB有多d互動,始終我覺得以佢既身高好難大紅,但有劇拍同有show做應該唔難,而且佢既收入應該會比起以前係AKB高好多
我反而想佢早D擺脫元AKB呢個身份

熱門搜尋: bangkok travel

TOP HOME

回覆 4# oh~my~gag 的帖子

其實同AKB有多D互動呢點係困難
始終離開左AKB 而且加入左第二個事務所

日本對呢一種互動安排係會處理得好小心
如非有必要就盡量唔好碰頭
只神推玲奈!!
(天之音:搵鬼信你)

TOP HOME

引用:
原帖由 sikanwan 於 2011-10-31 12:29 AM 發表

我反而想佢早D擺脫元AKB呢個身份
比較難...就算meimei咁早畢業既都仲會比人標籤[元AKB]

熱門搜尋: ups 滅火筒 中港 貨運 搬屋 公司
http://girls-birthday.appspot.com/akb/shinoda-mariko/

TOP HOME

引用:
原帖由 asaduo 於 2011-10-31 07:53 PM 發表

比較難...就算meimei咁早畢業既都仲會比人標籤[元AKB]
應該係話直頭冇可能:(

ooowss並不是甚麼虎牙推!
因為這世界是沒有人會推自己老婆的!

TOP HOME

引用:
原帖由 ooowss 於 2011-10-31 07:58 PM 發表

應該係話直頭冇可能:(

而且小野唔係畢業左好耐咋....

btw...ooo今日好早

熱門搜尋: 結他 琴行 yamaha 鋼琴 課程

TOP HOME

引用:
原帖由 oh~my~gag 於 2011-10-30 11:00 PM 發表
好明顯一定唔係唔受歡迎

如無意外,肯定係佢自從拍咗電影三角之後,開始發覺自己係出面真係有價 ...
如果佢出返來真係在戲劇上可以有發展,那麼她可以算是Akb少有的成功卒業生之一

TOP HOME

引用:
原帖由 tt230692 於 2011-10-31 07:59 PM 發表

而且小野唔係畢業左好耐咋....

btw...ooo今日好早
我只係用電話上陣,未正式浮上來

TOP HOME

引用:
原帖由 ooowss 於 2011-10-31 08:02 PM 發表

我只係用電話上陣,未正式浮上來

去睇下其他post啦

TOP HOME

回覆 12# tt230692 的帖子

爬緊

TOP HOME

更正少少,就係best 100改咗Tokyo dome city hall. 對小野唔太熟,但有睇最後公演,知道很受team k愛戴。
引用:
原帖由 oh~my~gag 於 2011-10-30 11:00 PM 發表
好明顯一定唔係唔受歡迎

如無意外,肯定係佢自從拍咗電影三角之後,開始發覺自己係出面真係有價 ...

.

TOP HOME

題外話....下年best 100搬左場...已經唔係AX.....
大家會照樣叫返AX定點?

我個人會叫返AX
http://girls-birthday.appspot.com/akb/shinoda-mariko/

TOP HOME

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。