註冊 微博

[詠春] 女仔想學詠春(觀塘)

女仔想學詠春(觀塘) E-mail 此主題給朋友

我想同一兩個女同學一齊去學詠春,我地住起觀塘附近,九月份會讀中大。
所以想問一下,觀塘或者沙田附近有冇唔錯又唔太貴嘅詠春班呢???

我地平時都唔喺幾運動嘅人嚟嘎    想做多啲運動又可以防身

THX

TOP HOME

好似有間山莊詠春係九龍灣果邊

沙田好似有葉準果支水

熱門搜尋: 襟章
奔馳於信仰的大道!

TOP HOME

好似葉準嘅課程最平!!!!!!!!!!!
其他都幾貴

TOP HOME

引用:
原帖由 englit 於 2011-7-16 19:57 發表
好似葉準嘅課程最平!!!!!!!!!!!
其他都幾貴
唔好太在乎價錢LA......

學費有時同地段都有關GE... 你都知香港D 租貴

去睇多D, 睇下師父同間館GE 氣氛~

千金難買心頭好嘛~

奔馳於信仰的大道!

TOP HOME

好似樓上咁講, 其實學功夫唔好太care個價錢

熱門搜尋: 襟章 fortune

TOP HOME

引用:
原帖由 pk563235 於 2011-7-19 14:11 發表
好似樓上咁講, 其實學功夫唔好太care個價錢
難道施主唔認同?@_@
奔馳於信仰的大道!

TOP HOME

TOP HOME

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

TOP HOME

引用:
原帖由 sonic1127 於 2011-10-22 07:58 AM 發表
詠春拳剛柔並重,實而不華,簡單直接。不但可
以提高體質、鍛鍊反應,更能自保,不論男女老
幼,均可學習,因此一直深受中外人士愛戴。
        課程內容
  小念頭、沉橋、標指、黐手訓練及詠春拳理
        課程收費  (4 ...
樓主想係觀塘學你就在香港仔嘩好硬銷啫...唔通經濟真係差冇學生??

武術版多左好多廣告.....

凡是偏見就是思維混亂。思維混亂就會將人變成魔成獸。
動物世界不恐怖﹐老虎吃羊是因為肚子餓﹐
不是因為它對綿羊有仇恨。

但人可以殺人﹐不是因為天然需要﹐而是我不喜歡你。
     我們罵人﹐說禽獸都不如。

人從來都不如禽獸。

TOP HOME

甘你就錯啦,我有徒弟係柴灣住都黎學啦,有幾出奇丫,人地唔使返工既咩,日日都係觀塘唔出街,放工黎又幾出奇丫

熱門搜尋: 襟章

TOP HOME

引用:
原帖由 sonic1127 於 2011-10-23 01:36 AM 發表
甘你就錯啦,我有徒弟係柴灣住都黎學啦,有幾出奇丫,人地唔使返工既咩,日日都係觀塘唔出街,放工黎又幾出奇丫
原來你冇睇清楚.......

引用:
原帖由 englit 於 2011-7-16 06:56 PM 發表
我想同一兩個女同學一齊去學詠春,我地住起觀塘附近,九月份會讀中大。
所以想問一下,觀塘或者沙田附近有冇唔錯又唔太貴嘅詠春班呢???

...

熱門搜尋: express 滅火筒 中港 貨運 搬屋 公司 ups

人從來都不如禽獸。

TOP HOME

引用:
原帖由 VR2409 於 2011-10-23 05:13 AM 發表

原來你冇睇清楚.......
硬銷唔認都算啦!
原來仲有閱讀障礙,
咁vr兄好心你遷就下人啦!!

TOP HOME

引用:
原帖由 蒼天濤 於 2011-10-23 06:05 AM 發表

硬銷唔認都算啦!
原來仲有閱讀障礙,
咁vr兄好心你遷就下人啦!!
噢!!!原來 sonic1127  Ching 有病....Sorry....Sorry...

人從來都不如禽獸。

TOP HOME

睇下呢間適唔適合你:

上facebook打 ~ 正武國術

睇下有右班近你,黃大仙,粉嶺都有女仔學

熱門搜尋: filter

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。