註冊 微博

[分享] 07.13利物浦廣州友誼賽---訂票熱線

07.13利物浦廣州友誼賽---訂票熱線 E-mail 此主題給朋友

【票務公告】7.13利物浦廣州行--------謝拉特殺到埋來啦..

比賽門票分為100/200/400/600/800五個價位。
地點:廣州天河體育館
比賽時間:晚上8:00

訂票熱線:

官方票務訂票熱線:中國郵政11185
廣東省內客戶訂票熱線:020-11185轉3轉2
廣東省外客戶訂票電話:020-969185
中演票務通訂票熱線:400-818-3333
廣州地區現場選位購票:廣州市林和中路188號恆源大廈首層11185票務中心(地鐵東站F出口右方直行50米),聯係電話:020-3818211

票價的對應位置見圖:

附件

2011-6-3 12:34 PM

利物浦-You'll Never Walk Alone

TOP HOME

利物浦己確實7.13日來廣州,比賽時間為晚上8:00

呢個係香港利物浦球迷俱樂部個訂票link
http://www.lfc.org.hk/events/lfcasiatour2011/index.php

TOP HOME

係呢度有冇人搞 ...

You'll never walk alone
Liverpool @ Uwants

TOP HOME

有無人知香港球迷會或其它fans會有無攪團購或代購,或者帶隊去睇波
如果港澳球迷會攪番個團購就好啦...哈哈......我會跟番港澳團.

始終佢地係國內既球迷,真係五湖四海都有,好多好熱情既,北京,天津,哈爾濱球迷已經book定機票,酒店

TOP HOME

多謝樓主!我都想大圍一齊上去睇!有消息請再報告!

熱門搜尋: fortune 襟章

TOP HOME

香港利迷論壇d人講100蚊飛已經賣曬,

TOP HOME

樓主~我都上左呢個壇到報左名~重點:我都係澳門~
知唔知佢地幾時會覆我留唔留到我位~?

TOP HOME

呢度有冇人搞?

TOP HOME

最好呢到都有人搞啦! 真係好想睇到佢地呀

TOP HOME

係囉~~~有冇人攪~.~
我JOIN~~~~

TOP HOME

係唔係要自己上廣州
唔係好識上 唔通要行去

熱門搜尋: 情人節 活動 情人節 朱古力 曼谷 birthday party for kids

TOP HOME

引用:
原帖由 ymoyip 於 2011-6-4 12:24 AM 發表
係唔係要自己上廣州
唔係好識上 唔通要行去
如果大家一齊買左飛,可以約埋上~都係0係深圳坐火車去~~

熱門搜尋: dha bb 用品 開倉 2012 baby 母乳

TOP HOME

呢度冷清清,無乜人有興趣去睇波...

TOP HOME

TOP HOME

引用:
原帖由 Drag0n 於 2011-6-4 05:13 PM 發表
呢度冷清清,無乜人有興趣去睇波...
有架~~我買到飛就會去睇~~
我報左名~~唔知買唔買到~

熱門搜尋: 鋼琴 調音 鋼琴 課程 結他 yamaha

TOP HOME

伸延閱讀
 39 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。