註冊 微博

第二次超級機械人大戰 OG 降臨PS3

引用:
原帖由 火之七日 於 2011-5-18 12:15 PM 發表

那麼這一套動畫想問你會否認識,
個人最希望這一套動畫上機戰

http://www.youtube.com/watch?v=QHEGeaayOvM&feature=youtube_gdata
我Gundam 熟啲.

熱門搜尋: online shopping 媽咪 會 catalogue bb 會
我都係玩家, 我幾時要你代表我.
JP PSN - i_march
US PSN - khl_henry

TOP HOME

引用:
原帖由 serveman 於 2011-5-18 12:15 PM 發表

◆ 本作初登場新機體

裔|ЧЁш  (駕駛員:ユ⑦ヲ
裔棗懘暷~
裔化蒯褙裔逛 ...
唔知有無可能見到孫光龍同真龍王機呢
PSN : vip30
日本PSN: vip8830
Super Street Fighter IV AE 新。俱樂部 連結

TOP HOME

good ar!!

終於出啦!!!

Angry bird 是怎樣誕生的?
從前有個男仔叫旭仔,佢一直同人講佢係一隻冇腳既雀仔,只能一直飛翔;不能停留;終日係花叢中打滾,.......
直至有日,有個善良既女仔同佢講,我有辨法幫你駁番對腳,既可飛翔,鐘意也可以停下⋯
旭仔心諗都係喎,飛咗咁內,都有D攰,於是應承咗⋯結果大家都知,佢唔單止冇咗對腳,連對翼都比人剪埋,
從此死剩把口!只能吖吖大叫咁,比人彈來彈去過曰子!
Angry bird就咁誕生!
RlP

TOP HOME

回覆 33# roccomagic 的帖子

你又好咩
淨係原創機, 無其他喎

熱門搜尋: 組合 屋 recycle light bulb 裝修 工程 傢俬
psn: mingkaizer

TOP HOME

引用:
原帖由 mingkaizer 於 2011-5-18 12:38 PM 發表
你又好咩
淨係原創機, 無其他喎
其實OG 係冇超級機械人大戰啲機械人, 唔知啲人知唔知.

OG 係由機械人大戰嘅原創機所出o黎嘅產物.(有動晝出)
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%82%B9%E3%83%BC%E3%83%91%E3%83%BC%E3%83%AD%E3%83%9C%E3%83%83%E3%83%88%E5%A4%A7%E6%88%A6ORIGINAL_GENERATION

我都係玩家, 我幾時要你代表我.
JP PSN - i_march
US PSN - khl_henry

TOP HOME

引用:
原帖由 khlhenry 於 2011-5-18 12:43 PM 發表

http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%82%B9%E3%83%BC%E3%83%91 ...
我諗好多都唔知道.

TOP HOME

有d人都好鍾意架...
不過一定唔係我...

熱門搜尋: 關節炎

TOP HOME

引用:
原帖由 kinh9999 於 2011-5-18 12:46 PM 發表
我諗好多都唔知道.
有D會睇參戰作品決定玩唔玩
所以OG D作品對於普通玩家黎講算係比較偏門
唔係個個岩心水

TOP HOME

引用:
原帖由 mingkaizer 於 2011-5-18 12:38 PM 發表
你又好咩
淨係原創機, 無其他喎
有就好啦
唔知上P3有乜新野~~

熱門搜尋: petpetpet 寵物 用品 速遞 寵物 用品 速遞
Angry bird 是怎樣誕生的?
從前有個男仔叫旭仔,佢一直同人講佢係一隻冇腳既雀仔,只能一直飛翔;不能停留;終日係花叢中打滾,.......
直至有日,有個善良既女仔同佢講,我有辨法幫你駁番對腳,既可飛翔,鐘意也可以停下⋯
旭仔心諗都係喎,飛咗咁內,都有D攰,於是應承咗⋯結果大家都知,佢唔單止冇咗對腳,連對翼都比人剪埋,
從此死剩把口!只能吖吖大叫咁,比人彈來彈去過曰子!
Angry bird就咁誕生!
RlP

TOP HOME

引用:
原帖由 khlhenry 於 2011-5-18 12:43 PM 發表

http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%82%B9%E3%83%BC%E3%83%91 ...
咁C兄對佢個限定版有無興趣

熱門搜尋: hk law

TOP HOME

隻GAME實過$500..

熱門搜尋: 關節炎
PS4 ID: MARionc

TOP HOME

引用:
原帖由 MARionc 於 2011-5-18 12:55 PM 發表
隻GAME實過$500..

日系作品,加上機戰唔會有行貨
同埋佢個定價咁高 好似7XXX YEN
你預一出550-600都走唔甩...
當然之後會唔會跌價跌得快就唔知啦

TOP HOME

引用:
原帖由 skydis 於 2011-5-18 12:57 PM 發表

日系作品,加上機戰唔會有行貨
同埋佢個定價咁高 好似7XXX YEN
你預一出550-600都走唔甩...
當然之後會唔會跌價跌得快就唔知啦
這部自家作品應該會有行貨,主要原因沒有海外版權爭議作品存在

TOP HOME

開心!! 卒之都出機戰喇~
唔開心!! 因為冇其他~

個人唔係咁鍾意 OG, 比較鍾意炒雜錦多o的~
好期待會有個機戰係乜鬼都有, 睇下個故事點勁都好!!

熱門搜尋: petpetpet 寵物 用品 速遞
我有:
PS3~
Canon SLR EOS 88
Canon DSLR EOS 6D
EF 50mm f/1.8 II
EF 17-40mm f/4L USM
EF 24-105mm f/4L IS USM
EF 70-200mm f/4L USM
270EXII
580EX

TOP HOME

正WO!!! PS3首隻機戰

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。