註冊 微博

[東南亞] 沙巴完美假期........

沙巴完美假期........ E-mail 此主題給朋友

上網見D人好多都比好既評語佢,
所以決定JOIN佢地LOCAL TOUR同BOOK酒店,
因為BOOK酒店要先比一半訂金,我照佢比既戶口入左錢,
我地4個人,訂金都好幾千....
我未入錢比佢地之前,
次次E-MAIL比佢地最遲都係第2日覆,
但入左錢比佢之後....
搵左幾日佢都冇再覆我E-MAIL,
MSN叫佢又唔應....
我唔係話佢想呃我囉...
但最起碼咁既服務態度唔係好得囉...
就算唔得閒,都可以應句遲D覆我,等客人得個安心呀,
好話唔好聽,而家我錢又入左比佢,佢一路唔覆我我都吹佢唔脹啦~
咁樣難怪我覺得收到錢過左海就神仙囉,
明明係MSN見佢又ONLINE又OFFLINE都唔應我,
搞到我而家都冇哂癮....
唉,有冇人試過又係咁呀???

TOP HOME

回覆 1# miriam_wai 的帖子

有咁既事?

TOP HOME

引用:
原帖由 沙巴小Tony 於 2010-11-2 02:21 PM 發表
有咁既事?
係...冇講大話,今日我仲要嘥錢打長途過去,
打左三次先有人聽電話,
佢地先至話會處理...
咁我咪再等下添囉...
唔係可以點者~

TOP HOME

回覆 3# miriam_wai 的帖子

我剛剛幫你去同佢地Check Jor -.-
你講個係唔係V字頭MSN? 如果係既話, 佢上個星期5剛剛從中國開會返來. 再加上佢既MSN一直都係24小時開著的+可以講係365日開著 -.-
不如你比我妳既資料, 之後我幫你同佢地跟進啦

TOP HOME

引用:
原帖由 沙巴小Tony 於 2010-11-2 02:37 PM 發表
我剛剛幫你去同佢地Check Jor -.-
你講個係唔係V字頭MSN? 如果係既話, 佢上個星期5剛剛從中國開會返來. 再加上佢既MSN一直都係24小時開著的+可以講係365日開著 -.-
不如你比我妳既資料, 之後我幫你同佢地跟進啦 :0 ...
係VERONXXX字頭個MSN呀,
佢地頭先終於SEND左張收據我,
係另一位E字頭既同事覆既,
不過收據上冇訂單資料,只係得我個名同收左我幾錢訂金....
但佢個E-MAIL下面有呢位E字頭同事既MSN,
我頭先ADD左佢問佢點解冇訂單NUMBER,連我BOOK咩TOUR同HOTEL都冇資料,
佢又話遲D會有位K字頭既同事會覆我...
冇計啦,而家個心定左少少啦~
等佢覆啦,如果兩日內都冇再覆我你先至再幫我問呀,唔該哂TONY~

熱門搜尋: 鋼琴 調音 琴行 結他 鋼琴 課程

TOP HOME

回覆 5# miriam_wai 的帖子

Edmund係負責開收據既同埋Kevin係負責所有訂單帳單. 相信佢地會係今日FINAL比你, 有需要聯係我. 我幫你追問啦. ... (朋友一場)

至於我同佢地所有人都識. 因為夜晚都係一起飲

熱門搜尋: 大埔 地產 天 晉 serviced apartment 迷你 辦公室

TOP HOME

[quote]原帖由 沙巴小Tony 於 2010-11-2 03:30 PM 發表
Edmund係負責開收據既同埋Kevin係負責所有訂單帳單. 相信佢地會係今日FINAL比你, 有需要聯係我. 我幫你追問啦. ... (朋友一場)
同佢地所有人都識. 因為夜晚都係一起飲 [/quote

哦~唔怪得你D資料咁詳細啦~原來你係完美假期既員工之一

TOP HOME

回覆 7# appleekin 的帖子

我都唔係完美假期既員工, 我好早已經唔係旅遊業左 ...
衣架上來D 討論區日邊解答,最主要都係想認識多 D 朋友

TOP HOME

引用:
原帖由 沙巴小Tony 於 2010-11-2 06:43 PM 發表
我都唔係完美假期既員工, 我好早已經唔係旅遊業左 ...
衣架上來D 討論區日邊解答,最主要都係想認識多 D 朋友
佢今日開左RECEIPT比我...
但冇比張訂單...
佢中午話10分鐘後出左訂單,
但我到而家都收唔到...
或者佢地忙卦....
等聽日再睇下點囉~

TOP HOME

今日收到張訂單啦~
唔洗麻煩你啦TONY~

熱門搜尋: 私家 偵探 收費

TOP HOME

回覆 10# miriam_wai 的帖子

唔晒客氣喔 ~~

熱門搜尋: 私家 偵探 收費 文件櫃

TOP HOME

下次幫襯完美假期, 直接搵tony 跟進

熱門搜尋: 大埔 地產 天 晉 serviced apartment 迷你 辦公室 service apartment in hong kong

TOP HOME

回覆 12# hilda222 的帖子

幫得到既儘量幫^_^
朋友一場

TOP HOME

可能係技術上出現著d問題﹐只要一切單據都收到啦﹗就表示該旅行社已經confirm了你的booking﹗放心去玩啦﹗

TOP HOME

我book左出年沙巴機票(4月), 但我問過香港agent未有價錢, 唔知完美假期知道價錢未??另外話比一半價錢落訂, 可否講講程序, 比我了解一下.thanks

TOP HOME

伸延閱讀
 16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。