註冊 微博

[日本] 新垣結衣討論區5代表陽光,海同笑容既天使~ #2887更新Fashion Photo Magazine

引用:
原帖由 CHEMCHEM 於 2011-2-8 01:21 PM 發表
http://tieba.baidu.com/f?kz=995106247

小衣個新CM出左

小衣係咪想轉型做搞笑藝人呢?
又係POCKY隻舞

熱門搜尋: 襟章 fortune
Please call me K A N A Y A N, OK?
もっと君のこと知りたいから

歡迎來到我們的西野家 <3

TOP HOME

引用:
原帖由 CHEMCHEM 於 2011-2-8 01:21 PM 發表
http://tieba.baidu.com/f?kz=995106247

小衣個新CM出左

一睇到個廣告,第一句又係諗"乜料啊你?"
不過幾開心ㄚ,幾好啊

新垣結衣 代表陽光,海同笑容既天使

TOP HOME

隻舞比POCKY更O嘴
搞到d演員O唒嘴

TOP HOME

熱門搜尋: 台灣 代購
Please call me K A N A Y A N, OK?
もっと君のこと知りたいから

歡迎來到我們的西野家 <3

TOP HOME

引用:

小衣個新CM出左

嘩 跳老舞

等到我60歲的時候,我依然還會在英格蘭隊公佈球員大名單的時候提起精神,看看裡面是否還有我的名字……  — David Beckham

TOP HOME

十六茶新聞圖

熱門搜尋: thailand airline 大阪 旅遊

TOP HOME

引用:
原帖由 小鳥衣人 於 2011-2-9 12:42 PM 發表

無論係後面個男人樣定格仔入面個男人樣,都係想打X佢

熱門搜尋: thailand airline 大阪 旅遊 酒店 住宿

TOP HOME

應垣團有人分享LesPros各月壁紙屏保集
我就起到分享下2月壁紙
應垣團分享人:甘甘

800x600

1024x768

1280x1024

TOP HOME

好有女人味

熱門搜尋: catalogue bb 會 online shopping 媽咪 會
『 You will go thru tough times - it’s about coming thru that. 』--- David Beckham .

『 你總會有低潮,只在乎你點去誇過 』--- 大衛.碧咸

曼聯只會說自己能變得更強而從不說自己是最強,因為「最強」代表不能再進步

TOP HOME

引用:
原帖由 ar掘 於 2011-2-8 10:42 PM 發表

跳老舞

東方話佢自稱跳到腳痛
唔知堅定樓
Aragaki Yui:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
S.H.E:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Nishino Kana:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Manchester United:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kimberley Chen:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Eason Chan:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

TOP HOME

引用:
原帖由 #~轉子王子~# 於 2011-2-11 02:49 AM 發表
好有女人味
呢張堅係正
引用:
原帖由 Nate.River 於 2011-2-11 02:23 PM 發表

東方話佢自稱跳到腳痛
唔知堅定樓
香港報紙,,,,,聽下好喇

TOP HOME

引用:
原帖由 小鳥衣人 於 2011-2-11 12:52 AM 發表
應垣團有人分享LesPros各月壁紙屏保集
我就起到分享下2月壁紙
應垣團分享人:甘甘

800x600
http://i68.photobucket.com/albums/i36/ ...

其實十六茶平面廣告,中間果張都好靚 :131: :131: :131:

出面有條友,成日出POST又無人回
頭先無聊睇佢INFO,真係好好笑

TOP HOME

比個又係好消息...又係壞消息嘅消息比你地
花水木上映日期確實了,是3月17日上映。
我係起翻譯戈個人到問翻黎嘅

TOP HOME

引用:
原帖由 小鳥衣人 於 2011-2-11 05:27 PM 發表
比個又係好消息...又係壞消息嘅消息比你地
花水木上映日期確實了,是3月17日上映。
我係起翻譯戈個人到問翻黎嘅
3月17日...
有排啦

Aragaki Yui:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
S.H.E:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Nishino Kana:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Manchester United:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kimberley Chen:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Eason Chan:❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

TOP HOME

引用:
原帖由 CHEMCHEM 於 2011-2-11 05:00 PM 發表

出面有條友,成日出POST又無人回
頭先無聊睇佢INFO,真係好好笑
info...?有乜特別
引用:
原帖由 Nate.River 於 2011-2-11 05:34 PM 發表
3月17日...
有排啦
得返一個月渣~~~!!!!
其實點解唔係情人節檔期上呢~.~

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。