查看完整版本: 專營:元朗、粉嶺、上水、大埔、荃灣租售..凡請大家看第一頁先了解

caspar9981 2007-8-2 05:02 AM

想搵荃灣區
$6000或以下
2-3房
2個人住
最好有大衣櫃,雪櫃同床  (冇既都可以睇)
舊樓都唔緊要
不過要企企理理
真係好趕
請儘快留電話到我既pm
謝謝:023:

cspiglet 2007-8-2 10:00 AM

回覆 #1 @地產佬@ 的帖子

急! 因要裝修, 有冇大埔區 1 個月租約
有冇傢電亦可, 500呎以下

alan_997 2007-8-3 10:05 PM

可以簽生約嗎?

stephenhome07 2007-8-3 10:26 PM

唔知有無呢??

大埔 (村屋 / 私樓均可)
盡量近火車站 或 大埔中心附近
350呎以上
$3500左右
1房1廳

thebestjob 2007-8-6 03:26 PM

想租上水、粉嶺、大埔、沙田、大圍

想租上水、粉嶺、大埔、沙田、大圍
1房1廳單位或套房
企理
8月尾起租
租金2000以下
e-mail to me : [email]thebestlun@sinaman.com[/email]

mmichelle 2007-8-6 03:43 PM

荃灣 / 大窩口
一定要近地鐵站
400-500呎
二房
below 5k
唔要唐樓 / 套房

急揾的
謝謝

casperchs 2007-8-6 05:37 PM

想租大埔村屋,三千五以下,500-700尺,可泊車及養狗,
首選是大埔,但沙田大圍上水粉嶺亦可,想即時入住,thanks~
[email=casperchs@hotmail.com]casperchs@hotmail.com[/email]

kkbrian 2007-8-6 07:23 PM

請問有無元朗區村屋?
2000樓下。但唔要錦田八鄉同套房果D。
請PM我

mei_808 2007-8-7 04:29 PM

delete

[[i] 本帖最後由 mei_808 於 2007-8-7 04:30 PM 編輯 [/i]]

siu_vic 2007-8-7 04:30 PM

位置:想租大埔的屋
呎數:200-500
房數:1房1廳or2房1廳(唔要套房)
大約租金:$4,000或以下
其他資料:新淨 企理,基本傢私電器,可即時入住,交通方便
請 e-mail : [email]eric.828@hotmail.com[/email]

slpy1985 2007-8-8 02:20 AM

一ROOM 一聽, 二個人住, 荃灣區, 2000元左右
唔該

hardcat 2007-8-8 12:12 PM

想租 上水
一個人住...套房也可以....要有獨立廚和廁
近上水火車站
呎數不限
租金:2500左右
九月起租

請pm

ttattahk 2007-8-8 04:49 PM

[size=5]大埔[/size]
[size=4]有冇屋出租$1200樓下呀?
單身一人住,要求只須有冷熱水及冷氣機(不要凶屋-.-).
如有請馬上打比我96204523(劉小姐)[/size]
[size=4]or e-mail to : [email=ttattahk@yahoo.com.hk]ttattahk@yahoo.com.hk[/email]

[/size]

AYAYA819 2007-8-8 09:23 PM

pm了

capricornyu 2007-8-8 09:49 PM

位置: 元朗 or 天水圍 一帶屋苑( 唔要村屋)
房數: 1房1廳 or 2房1廳
租金: 3000或以下
其他: 交通方便, 附近最好有車站, 元朗大橋街市附近更加好, 由於被迫遷, 越快入住越好
E-mail: [email=capricornyu@gmail.com]capricornyu@gmail.com[/email] (現不在香港, 不便電話聯絡)

todt0914 2007-8-9 06:25 PM

位置:荃灣 ( 荃景圍 )

呎數:400 ~ 2房1廳 (唔要套房)

理想租金:$3500 - 4500

其他資料:企理,有冷氣,熱水爐 , 如果有埋基本傢俱最好

角角 2007-8-9 10:41 PM

一個人住  最好上水區,其次粉嶺及大埔
二千三以下 近火車站

如果有的請PM我

junie 2007-8-10 11:13 PM

荃灣/汀九, 約10k, 有1隻金毛

starfisha 2007-8-11 08:22 PM

粉嶺/太和/大埔/沙田, 一定要近火車站(不用轉小巴或巴士的)
女, 一個人住, 無動物
一定要$1,500或以下, 企理, 有冷氣熱水爐, 最好有張床(或有個架放單人床墊都ok)
村屋或套房(唐樓3樓以下)
急租, 隨時可睇樓, 立即入住, 請pm我, 謝謝!

crazy66 2007-8-12 01:27 PM

元朗東頭村, 有pm我, 快...............唔該

BTCliff 2007-8-12 05:01 PM

我想租大埔/大圍 近火車站
兩個人住, 冇養動物
一房一廳都ok, 要有冷氣機(唔要凶宅=_=)
3500-4500
租一年或以上
村屋/唐樓都得(唐樓3樓或以下)
可隨時睇樓, 可即時入住, 10月都ok

[[i] 本帖最後由 BTCliff 於 2007-8-12 05:31 PM 編輯 [/i]]

bennychong 2007-8-12 11:19 PM

想租大埔

近KCR交通方便 1房1廳 裝修企理(唔要套房)
(唔要村屋)
$3000-3500
有無暗盤Thanks!!

bennychong 2007-8-12 11:24 PM

想租大埔

(唔要村屋)
$3000-3500

cookie_lam 2007-8-13 03:03 PM

想揾元朗村屋,但唔要錦田~
1房1廰or2房1廰都得,$2000左右
急租,可隨時睇屋,唔該
e-mail:cookiengai@yahoo.com.hk

kant00001 2007-8-13 09:12 PM

想搵屯門 or 荃灣 1個人住. $2000 - $3000
可隨時去睇屋 thank
[email]kant959818@hotmail.com[/email]

kikilll2007 2007-8-15 10:07 PM

想租橫台山,粉錦公路,錦上路和錦田一帶的村屋

450呎-800呎,不養動物,1家3口.想租橫台山,粉錦公路,錦上路和錦田一帶的村屋,不知有冇呢

bennychong 2007-8-16 12:32 AM

想租大埔

(唔要村屋)
$3000-3500
call me!
[email]bennychong168@yahoo.com.hk[/email]

kayamak 2007-8-22 10:37 PM

我想租樓(近kcr)

大圍番工~
近火車站
1-2人住
要比較新,可居屋
要包家私
租一年
有冇樓租??
PM me

mashimaro1109 2007-8-23 12:23 AM

位置:大埔
房數:2房1廳 (如在高層, 需要升降機)
大約租金:$4500或以下
其他資料:可即時入住,交通方便
Tel: 90285208

jackylui24 2007-8-23 10:32 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 專營:元朗、粉嶺、上水、大埔、荃灣租售..凡請大家看第一頁先了解